Ezo

Haniel

A hét napjaihoz egy-egy védõangyal tartozik, aki segít utadon, és életed leckéinél is melletted áll. Ismerd meg Õt, és általa életfeladatodat.

Őrangyalod Haniel – az isteni szeretet arkangyala

Őrangyalod feladata:
a mértékletesség, megértés, gyengédség tanítása.

Őrangyalod hitvallása:
”Hálás vagyok a tengernyi csodáért és értelemért.”

Haniel a gyöngédség és a fejlődés őrzője.

Életfeladatod, hogy folyamatosan fejlődj és tanulj. Ismerd meg a magasabb, tiszta eszméket és ezeket igyekezz önzetlenül, anyagi ellenérték nélkül továbbadni. Őrangyalod ereje a Forrás, az Eredet, vagyis a felsőbb tudat elérésében van. Haniel segít az új lehetőségek megteremtésében, és fő életfeladatod, a spirituális út megismerésében. 

Haniel következetesen delfinek és más tengeri életformák közelében tartózkodik, ugyanis a mennyei rezgések itt nyilvánulnak meg a legerőteljesebb formában. A víz mennyei vezető, amelyen keresztül őrangyalod energiát gyűjt és közvetít. A víz megtisztít a negatív érzésektől, segít a gyógyulásban és a felsőbb tudat megtapasztalásában.

Keresd őt a nyílt tengeren, egy óriási tölgyfa alatt és szent helyek – például piramisok – környékén. Olyan helyekre vezet el, ahol a mennyei jelenlét nagyon erős.

További információk

• csakra: korona csakra (hetedik csakra)
• szín: lila, arany, fehér
• érzék: megérzések
• kristályok: ametiszt, tiszta kvarc, gyémánt
• amire tanít: szellemiség
• életlecke: önzetlenség
• oltár javaslatok: egyszerű üvegváza, lila és fehér virágokkal, spirituális ajándék szerettünktől, tiszta kristály (ami megkönnyíti a spirituális kommunikációt)

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top