Ezo

Nagy karrierhoroszkóp 2013-ra

2013-ban nem lesz olyan sok változás, mint 2012-ben volt. A bolygók szokásos, éves útjaikat teszik. Kivétel Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója lesz, ami nyáron átlép a Rák jelébe, és kb. 12 hónapot itt lesz. Ez elsősorban a Rákoknak hoz szerencsét, de a Skorpióknak és a Halaknak sem lesz okuk panaszra. De nézzük, mire számíthat a 12 jegy 2013-ban!

KOS

2013-ban elég nagy jövés-menés kezdődik a Kosok munkahelyén. Sok ember pozíciója fog változni, de úgy néz ki, ebből a Kosok kimaradnak. Az év legelején dolgozzanak hibátlanul, mert tavasszal, a születésnapjuk tájékán új feladatok várnak rájuk. Ez olyan kihívás lesz, amire régóta vágynak. Ekkor minden a kezükre fog játszani, és végre megmutathatják, hogy mire képesek. Az sem kizárt, hogy önállósodhatnak. Erre csak akkor vállalkozzanak, ha találnak megfelelő partnereket! Ősszel a párkapcsolat elvonhatja a figyelmüket. Ne engedjék! Év végén kicsit megtorpanhat a karrierjük. De aggodalomra semmi ok.
Ezt ígérik mára a csillagok…

BIKA

2013 kényelmesen kezdődik a Bikák számára. Lesz idejük felvenni a ritmust. De nem húzhatják sokáig azt, hogy odaálljanak a főnökük vagy legkellemetlenebb üzleti partnerük elé, és tisztázzák a kölcsönös elvárásokat. Enélkül az egész év olyan zavaros és fárasztó lesz, mint az előző volt. Születésnapjuk környékén tele lesznek energiával, ami szokatlanul türelmetlenné is teheti őket. Jobb, ha nem várnak másokra, hanem mennek és csinálják, amit helyesnek és aktuálisnak tartanak! Bízzanak magukban! Ez hozza, hozhatja meg azt az áttörést, ami elismerés mellett segítőket is hoz. Év végén lassítsanak!
Ezt ígérik mára a csillagok…

IKREK

2013 első fél évében az Ikrek-szülötteknek mindent be kell dobniuk, ha karriert akarnak építeni. Januárban még ne, de februártól minden alkalmat ragadjanak meg, amikor kapcsolatokra tehetnek szert! Ebben az időszakban Jupiter, a Nagy Szerencse kíséri minden lépésüket – ezt csak 12 évente teszi, épp ezért okosan ki kell használni. Születésnapjuk után már csak az a dolguk, hogy vigyék tovább a megkezdett ügyeket! Lehet, hogy az év második fele nem lesz annyira látványos, mint az első volt, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek sikerek. Ekkor már kézzel fogható, sőt bankszámlán érzékelhető eredményre számíthatnak.
Ezt ígérik mára a csillagok…

RÁK

A Rákok 2013-at az egyik legsikeresebb évnek fogják elkönyvelni majd az év végén. Az év eleje nem ígérkezik túl fényesnek. Az első hónapokban úgy fogják érzékelni, semmi látszatja nincs a munkájuknak, majd tavasszal a sok változás megviselheti őket. Kedvenc főnökük és /vagy kollégáik távozhatnak, azonban el kell fogadniuk, hogy a változás elkerülhetetlen. Születésnapjuk közelében hirtelen nagy lehetőség talál rájuk. Mindenképpen mondjanak igent! Akkor is, ha nehéznek és nagynak tűnik a feladat. Meglátják, ez lesz életük legszerencsésebb esélye. Mire beköszönt a tél, belejönnek, és elégedettek lesznek magukkal.
Ezt ígérik mára a csillagok…

OROSZLÁN

2013 remek kiugrási lehetőséget rejt az Oroszlánok számára. A jó időzítésen, a helyes mérték eltalálásán és a jó szövetségesek megtalálásán múlik, hogy mekkora lesz a siker. Március közepétől április végéig tart a legkedvezőbb időszak. Ekkor hihetetlen jó energiákat és rengeteg új lehetőséget mutatnak a bolygók. Az sem kizárt, hogy külföld felé nyílik meg egy kapu, vagy itthon külföldiekkel dolgozhatnak együtt. Arra kell ügyelniük, hogy semmit ne írjanak alá saját ügyvéd tanácsa előtt! A nyári „uborkaszezon” után az év utolsó negyedéve látszik pörgősnek. Itt az elegendő pihenésre kell figyelniük.
Ezt ígérik mára a csillagok…

SZŰZ

A Szűz-szülöttek februárig nem sok változást fognak tapasztalni. A karrierjük egy helyben toporogni látszik, sőt az lesz az érzésük, hogy csupa régi ügy/ember kerül elő. Szerencsére ez februártól gyökeresen megváltozik, és mintha csúzliból lőnék ki őket, szárnyalni fognak egzisztenciális téren. Ez egészen nyárig tart. Érdemes minden lehetőséget megfogni. Majd később ráérnek mérlegelni, hogy mi éri meg, és mi nem. Születésnapjuk után utazás vagy tanulás lehetősége jön szembe. Éljenek vele, mert a jövőjükre pozitív hatással lesz! Év végén több remek ötlet fog kipattanni a fejükből. Ne engedjék elillanni!
Ezt ígérik mára a csillagok…

MÉRLEG

2013-ban a Mérlegek egy percet sem fognak unatkozni és pihenni. Ez az év az eddigi munkájuk gyümölcsét meghozza, és újabbak elindítását teszi lehetővé. Megéri mindet komolyan venni. Mérlegelhetnek, de ne húzzák túl sokáig a döntést! Amire nyárig igent mondanak, az az év második felében sok munkát fog jelenteni. Nem fogják bánni, mert sok sikerélményt is hoz. Ráadásul anyagilag is megerősödnek ezáltal. A születésnapjuk környékén jut majd pénz pihenésre, utazásra is. Engedjék meg maguknak! Ez nem luxus. Az év utolsó heteiben új emberekkel nyílik meg a közös munka esélye. Érdemes megfontolni.
Ezt ígérik mára a csillagok…

SKORPIÓ

A Skorpió-szülöttek a 2013-as évet tanulásra, továbbképzésre használják, több formában is lehetőségük lesz erre. Mindegy, hogy mit és hogyan, de tanuljanak! Közben a fellépésük egyre meggyőzőbb lesz, ami pozitívan fog kihatni a megítélésükre, és így a karrierjükre is. Mindez nyártól fog egyre intenzívebbé válni. A bolygók azt mutatják, hogy nyáron mérhetetlen energiájuk lesz. Így nyaralás helyett megéri a karrierjük építésére fókuszálni. Születésnapjuk tájékán nem torpannak meg, csak lelassulnak a dolgaik. Ez arra alkalmas, hogy megvizsgálják, vajon a megfelelő emberekkel vannak-e körülvéve.
Ezt ígérik mára a csillagok…

NYILAS

2013 két élesen elválasztható részből fog állni a Nyilasok karrierjét illetően: az első fél év sokat kivesz belőlük, mert túl sok emberhez kell alkalmazkodniuk. Sose feledjék, hogy ezek az emberek mind jó szándékúak, szóval panasz helyett hálásak lehetnek. Az év második felében már egészen más várható. Egyre kevesebb ember lesz körülöttük – ez tulajdonképpen egy kicsit vihar előtti csendnek is betudható, ugyanis még a születésnapjuk előtt nagy változás, felfordulás lesz/lehet a munkahelyükön. Lázadás, forradalom, átszervezés, vagy bármi drasztikus változás előfordulhat. Észnél kell lenniük, és nem szabad elhamarkodottan reagálniuk.
Ezt ígérik mára a csillagok…

BAK

2013 a Bak-szülöttek számára nem hoz sok újdonságot. Az előző évben elkezdett dolgokat érdemes folytatni. Az év legeleje sok munkával indul. Ahhoz, hogy bírják a strapát, a hétvégéket tiszteletben kell tartaniuk. Ahogy bejön a jó idő, egyre jobb passzban lesznek, és egyre jobban fogják bírni a terhelést. Ahogy a mesében, a valóságban is megéri szorgalmasan dolgozni. Valaki szó szerint felfedezi a Bakokat. Ez az ember nem fog hízelegni, nem fogja dicsérgetni őket, ehelyett megnyit olyan ajtókat, amelyek eddig zárva voltak. Ősszel akár új munkahelyük is lehet. Nem kell sokat rágódniuk. Vállalják el!
Ezt ígérik mára a csillagok…

VÍZÖNTŐ

Rendkívül lendületesen indul 2013 a Vízöntők munkájában. Tele lesznek energiával, lelkesedéssel. Úgy fogják érezni, hogy akár egy hegyet is odébb tudnának tolni, de ebből konfliktusok adódhatnak, ugyanis a főnökük vagy kollégájuk nem fogja jó szemmel nézni ezt a tempót. Tavasszal javasolt minden előadásra, tárgyalásra elmenniük, mert így a pozíciójukat erősítő információkhoz juthatnak. Egészen nyárig nekik dolgoznak a körülmények. Utána kezdődik a kevésbé látványos munka. Mindig mindent írjanak alá, regisztráljanak, hogy később bizonyítható legyen, hogy ők végezték el a munkát. Ez az év végén kap különös jelentőséget.
Ezt ígérik mára a csillagok…

HALAK

2013 a Halak-szülöttek számára nehézkesen indul a karrierépítés szempontjából, a családdal kapcsolatos sok teendő eltereli a munkájukról a figyelmüket. Ha nem akarnak letolást, akkor vigyázzanak! Nyáron a szerencse szó szerint melléjük áll. Ugyanis Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója támogatni fogja őket mindenben. Innentől felszabadul a kreativitásuk, és akár egy másodállás is összejöhet. Ez a második „láb” később főprofillá válhat. Érdemes az átmeneti időszakot betanulásnak tekinteni. Az év végén pluszmunkájuk adódhat, mert valaki kiesik a sorból: kilép, kirúgják, vagy lebetegszik.
Ezt ígérik mára a csillagok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top