Ezo

Igazából szerelem – júniusi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben, Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban éljünk.

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják júniusban a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, illetve elmélyülését, ha már melletted a társad.

A szerelem kártyái júniusra

Ami akadályozhat: fantáziák
Ami a megoldást hozza: igazság
Ami megszületik: gyönyörködés

Igazából szerelem - júniusi szerelmi előrejelzés

 

1. lap: fantáziák

Ha közelebbről megnézed az első (lila) kártyát, akkor egy férfit látsz rajta, aki kényelmesen ringatózik egy függőágyban. Az ég borult, a fákról lehullt minden levél. Arról ábrándozik, hogy egyszer csak kisüt a nap, kizöldülnek és virágozni kezdenek a fák, ő pedig már nem egyedül, hanem a kedvesével együtt heverészik ugyanabban a függőágyban. Idáig ez mind rendben is van, hiszen nagyon fontos, hogy magunk elé képzeljük mindazt, amit az életünkben megtapasztalni szeretnénk. Hogyan válhat ez mégis akadállyá? Fantáziálásunk akkor válik túlzottá, és akkor fog visszatartani a párkapcsolati boldogságtól, ha gyakorlatilag semmi mást nem teszünk, csak ábrándozunk.

Amikor megfogalmazódik benned egy cél vagy egy vágy, akkor számtalan dolgot tehetsz annak érdekében, hogy megvalósuljon, és ezek közül az egyik az, hogy részletesen elképzeled, és beleéled magad, mintha már úgy is lenne. Ám miután ez megtörtént, már kész is vagy vele, nem kell többet gondolnod rá, elengedheted, és átadhatod az univerzumnak megvalósításra. Valószínűleg inspirációt kapsz majd arra, hogy mit tegyél meg. Talán egyszer csak úgy fogod érezni, hogy:

•    találkozni szeretnél egy régi ismerőssel, és felhívod;
•    több időt akarsz kettesben tölteni a kedveseddel, és megszervezel egy hétvégi utazást;
•    érdeklődni kezdesz egy számodra eddig ismeretlen zenekar iránt, és elmész a koncertjükre;
•    kíváncsi vagy a társkereső oldalak “felhozatalára”, és regisztrálsz egyre;
•    többet szeretnél tudni a párkapcsolatok működéséről, és felkeresel egy szakértőt;
•    kreatív tevékenységbe kezdesz;
•    új, inspiráló mozgásformát találsz, és rendszeressé teszed az életedben; stb.

Közvetett módon ezek mind oda vezetnek, hogy megújulsz te magad, így nyitottá válsz azokra a változásokra is, amelyek a párkapcsolatban megélt boldogságodhoz szükségesek.

A tényleges megtapasztalásaidra csak úgy lehetsz hatással, ha cselekedni kezdesz. Az ábrándozás szükséges, ám sajnos nem elegendő. Találkoztam már olyan emberrel is, aki egy teljes fantáziavilágot épített fel, amiben minden benne volt, amire vágyott, és rendszeresen úgy mesélt róla, mintha valóság lenne. Ám amikor mindehhez tennie kellett volna valamit – kilépni a megszokott, ismerős helyzetekből; másképp gondolkodni és cselekedni, mint korábban –, arra már nem volt hajlandó. Így amikor nem a fantáziavilágáról mesélt, akkor többnyire panaszkodott, hogy az emberek mennyire bosszantóak, és a világ milyen egy szörnyű hely.

Júniusban ezért arra lesz lehetőségünk, hogy felmérjük, hogyan állunk az ábrándozással és a cselekvéssel. Ha még nem képzelted el és nem tudatosítottad magadban, hogy milyen párkapcsolatra vágysz, akkor az egészséges mértékű ábrándozás lesz a dolgod. Ha pedig ezzel már kész vagy, akkor élesítsd ki az érzékelésedet, és fogadd be az inspirációt, ami megmutatja, hogy az ügy érdekében mi az, amit neked kell megtenned.

2. lap: igazság

Ha bármi miatt zaklatottnak érzed magad, az azt jelenti, hogy ezzel a helyzettel kapcsolatban nem vagy birtokában a teljes igazságnak. Félrevezető gondolatokat dédelgetsz, amelyek arra sarkallnak, hogy haragudj valakire (önmagadra vagy másra), illetve bűntudatot érezz, vagy bűntudatot ébressz.

A teljes igazság mindig a szeretetről szól: valakinek a reakciója (a tiéd vagy másé) vagy szeretetteljes, vagy pedig szeretetet kérő. Csak ez a kettő létezik, más nem. Bárki agresszív módon lép fel a környezetedben, a szeretetedet, a figyelmedet kéri. Ha sok ilyen ember van körülötted, vagy te dühöngsz többet, mint indokolt lenne, akkor lehet, hogy te vagy az, aki az önmagadra fordított figyelemre, önmagad szeretetére vágysz.

Ezért a június arra lesz alkalmas, hogy feltedd mindazokat a kérdéseket, amelyekre válaszokat szeretnél: most jött el az ideje a megértésnek. Lehull a lepel mindenről, amit fel kell ismerned, és világossá válik számodra, hogy eddigi elakadásaidban mi lesz a következő – a továbbvivő – lépés. Lehetőséged lesz megpillantani, és átalakítani azokat a helyzeteket, ahol eddig a szeretet hiánya volt a jellemző, így mind a múlt, mind a jelen fájdalmait meggyógyíthatod.

Ha nem állsz ellen annak, ami van, hanem inkább arra figyelsz, hogy mit akar egy-egy helyzet megmutatni neked önmagadról, akkor azt fogod észrevenni, hogy szinte magától megoldódik minden. Ugyanis az, hogy egy jól működő párkapcsolatért “meg kell dolgozni”, az nem azt jelenti, hogy izzadva gyűröd magad, mint egy edzőteremben, hanem pusztán annyit, hogy éberen figyelsz. Nem söpörsz semmit a szőnyeg alá, hanem tudatosítod magadban mindazt, ami történik. Ezek a kérdések lehetnek a segítségedre ilyenkor:

•    Mi az, ami éppen most történik? (Hol vagyok? Mit csinálok? Kik vannak körülöttem?)
•    Mi az, amit érzek?
•    Mi az, amit e helyett szeretnék? (Érzésben? Történésben?)
•    Kell-e valamit tennem most?
•    Ha igen, mi az?

Könnyen lehet, hogy nem kell tenned semmit, hanem csak engedni, hogy az érzés áthaladjon rajtad. Ha pedig arra kaptál inspirációt, hogy cselekedj, akkor vágj bele bátran!

3. lap: gyönyörködés

Mind a túlzott fantáziálás elengedésében, mind az igazság bátor felismerésében az lesz a segítségedre, ha képes vagy gyönyörködni mindabban, amit az élet kínál. A június tökéletes hónap erre, hiszen nyár van és meleg, minden zöldell, és virágzik, és beérik. Dúskálhatunk mindabban, amit a természet kínál: a látvány, az illatok, a hangok, az ízek, az érintések mind arról mesélnek, hogy az élet teli van megcsodálni való dolgokkal!

Júniusban engedd meg magadnak a belefeledkezést és a gyönyörködést! Ez lehetővé teszi, hogy gondtalannak és áldottnak érezd magad, ez pedig a legmegfelelőbb lelkiállapot ahhoz, hogy a kedvesed betoppanjon az életedbe, vagy pedig meglévő kapcsolatod megújuljon. Ehhez nem szükséges semmi bonyolultra gondolnod. Gyógyít és táplál minden gyönyörködéssel töltött pillanat, például amikor

•    mélyen a szemébe nézel valakinek;
•    virágok között sétálsz;
•    az erdő hűvösét élvezed;
•    egy jót nevetsz;
•    jóleső beszélgetést folytatsz valakivel;
•    sikerül valami, amit elterveztél;
•    a szerelmed ölelő karjaiba bújsz;
•    süt rád a nap;
•    a hajadat fújja a szél;
•    a szívedet tisztára mossa és begyógyítja az eső.

Júniusban csodálatos élmények várnak rád, neked csak az a dolgod, hogy észrevedd, és kiélvezd. Emelkedettnek és hálásnak fogod érezni magad, annyira elvarázsol, ami történik. Visszatér a gyermeki ártatlanságod, a lelkesedésed, a játékosságod, a humorod. Így hát élvezetes és szerelmes június kívánok neked!

Párkapcsolati Gyorsszervíz: Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top