Aktuális

Jelentkezzen, megszépítjük!

Ági tizennyolc éves, budapesti lány, akinek semmi baja az alakjával, hajával, arcával. Mégsem érezte jól magát a bõrében, nem találta saját stílusát, ezért a Szépítõkhöz fordult segítségért.




Dunai Anita, Hajas László és Jónás Kata arra törekedtek, hogy Ági az átalakulás végén ne legyen túlságosan “megcsinált”, mesterkélt, megszépülése is segítsen megőrizni természetes, kislányos báját. Áginak hosszú, hullámos haja volt, melyet Laci hátrafelé hosszabbodó formára alakított, s természetes hajszínéből csak három-négy tincset világosított ki.

Mivel bőre kissé allergiára hajlamos, Kata a bőr sejtjeibe víz-vitamin komplexet juttató Hypersmooth alapozót tett fel. A szemhéjat Earth Spirits szemhéjfestékkel szivárványos színűre festette, a szempillavastagságot a 2000 Calorie szempillaspirállal háromszorosára növelte.

Pírnak a Natural Brush – On Satin Blush, 219-es babarózsaszín árnyalatát használta, a szájra az egész napon át tartó Lipfinity ajakrúzst tette. Minden termék Max Factor.






Az őszi divat slágere kétségkívül a pulóverek feltámadása lesz. Rengeteg elfelejtett kötött pulcsi, kardigán kerül újra előtérbe, mindenféle színben és fazonban.

Anita egy aszimmetrikus cipzáras kardigánt választott ki Áginak, amelyet többféleképpen lehet viselni. A foltos, mini lapszoknya tökéletesen illik Ági modern, fiatalos kinézetéhez.

Kislányos, mégis szexis és nőies ez az összeállítás. Lehetne bakancs helyett magas sarkú cipővel is viselni a virágos ruhát, de Anita úgy gondolta, Ági megjelenése így még bájosabb lesz. A lila kapucnis kardigán is ezt a hangulatot erősíti.


e-mail cím: szepitok@szepitok.hu


A jelentkezéseket a Nők Lapja címére (1554 Budapest, Pf.: 64) küldjék el! Kérjük, a borítékra írják rá: Megszépítjük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top