Aktuális

Szex az exszel

Szakítunk, erre õ egyik napról a másikra kiszakad az életünkbõl, a lelkünkbõl, a testünkbõl. De lehet, hogy barátok leszünk... És mi van, ha a vékonyka szál, ami megmaradt, az ágyba vezet?




Edinának most megint kinézett valami… Azaz valaki. Széles hátú, rózsacsokros, ahogy Edina szereti. De már a széles hátú is ejtve. Mert nem megfelelő. Mert Dávid, az ex mindig megmondja, úgy hét éve, egyfolytában. Hogy Edinának ki a jó, és ki nem. Általában senki sem…

Edina hat, őrülten szerelmes évet töltött Dáviddal – szeretőként. Aztán Dávid, hosszú őrlődés után mégis a felesége mellett döntött, kimondták a szakítást. Ez hét éve történt.
– Nagyon szenvedtünk mindketten… Aztán, ahogy ez másoknál is előfordul, egy-egy „búcsúszexre” még összejöttünk. Nem bírtuk egymás nélkül. Akkor, úgy két évig mindenkit vele hasonlítottam össze, és vele szemben mindenki alul maradt. Minden együttlétünk után kegyetlenül fájt, hogy nem marad velem. De ma már egészen más. Továbbra is nagyon fontosak vagyunk egymásnak, és tudom, ez örökké így is marad. Soha nem fogjuk teljesen megszakítani a kapcsolatot, maximum a „formája” változik. Ha van valakim, ugyanúgy megbeszélem vele, sőt vele beszélem meg először. Kikérem a véleményét. De szexről ilyenkor szó sem lehet köztünk, és ezt ő is maximálisan tiszteletben tartja. Ha viszont nincsen éppen senkim… Igen, akkor megesik, hogy az ágyban kötünk ki. De ez már nem szerelem köztünk. De nem is csak szex. Annál sokkal több. Barátság. Igazi, mély barátság. Szükségünk van arra, hogy halljuk egymás hangját – naponta legalább kétszer beszélünk telefonon. Ha pedig látni is szeretném, csak szólnom kell, és a legsűrűbb elfoglaltságai között is megoldja a dolgot. Persze ilyenkor egyáltalán nem a szex miatt „csettintek” neki! Más kérdés, hogy ha van rá idő, ezeknek a találkozásoknak kilencven százalékban az a vége.







És hogy mi a helyzet az ex jelenlegi feleségével? Dávid állítása szerint egészen jó, bár tény, hogy nem minden téren százszázalékos, amit otthon nyújtani tudnak egymásnak.
– A mai eszemmel már azt mondom, nekik tényleg együtt kellett maradniuk – mondja Edina. – Nekem pedig valóban nem ő az igazi, hiába voltam erről sokáig meggyőződve.
És a széles hátú ezúttal miért lett „leszólva”? Edina gondolkodás nélkül vágja rá a választ:
– Olyan még nem volt, hogy Dávid rábeszélt volna valakire. Mert sajnos, annyira ismer, hogy pontosan tudja, milyen pasira lenne szükségem. Így mindenkinél, aki a szakításunk óta előfordult az életemben, előre borítékolta, hogy ez sem fog bejönni.
Szóval a lány újra „szabad”, vagyis megint nyitva az út Dáviddal a „baráti szexre”.
– Én sem tudom megmagyarázni, miért van ez így – tűnődik. – Lenne még olyan ex bőven, akivel megtehetném ugyanezt. De velük elképzelhetetlennek tartom! A többieknél mind természetes, hogy ha lezártunk valamit, azt egészen, minden téren lezártuk. Ami viszont a Dáviddal való szexet illeti… Ez egy kényelmi ügy is nekem. Mert én nem vagyok az az „egyéjszakás” típus, nem is mennék bele ilyesmibe. Így viszont van egy fix ember, akiben megbízom, akivel pontosan ismerjük egymás testét-lelkét, és akivel, ha arra kerül sor, biztos, hogy nem egy félresikerült szexuális együttlét lesz a találkozásból, hanem egy tuti buli.

További történetekkel, szakértői kommentárokkal a teljes cikket a Nők Lapja augusztus 1-én megjelenő, 31-es számában olvashatjátok!





Még több az e heti Nők Lapjából:





• Csupa-csupa csirke » 
• Fóliázott világ? » 
• Haumann Petra és Máté: egy pályán, ketten »
• Egy különleges nyári nap… » 
• Hogyan neveljünk boldog férfit? »
• Szüntelen harcban: anya és lánya »
• Zugorvos vagy sztársebész? »
• Utaztam a világ legnagyobb óceánjáróján »   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top