Aktuális

Topmodell és sportkocsi Haitiért

Naomi Campbell és a Lotus összefognak Haiti áldozataiért. Nyolc sportkocsit árvereznek el, hogy támogassák a természeti katasztrófát túlélő rászorulókat és az újjáépítést.

A Haitin történt földrengés nyomán, aki tud, próbál segíteni a túlélőknek. Most a Lotus is így tesz. Összefogva Naomi Campbellel különleges modelleket árvereznek el. Nyolc “Naomi for Haiti” Lotus Evora modellt készítenek, s az árverésen befolyt teljes összeget a rászorulóknak ajánlják fel.

Az autók egyedi kialakítását a Lotus új főtervezője, Donato Coco álmodta meg, de a munkába bevonta a modellt is. A díszítésen feltűnik Haiti zászlaja is. A járművek fullextrásak, az Evorához rendelhető összes kiegészítővel ellátják őket.

Az Evora a Lotus jelenlegi leggyorsabb és legdrágább modellje. A sportkocsiba 3,5-es Toyota-blokk (280 LE) kerül, amellyel 5,1 másodperc alatt képes 100-ra gyorsítani, miközben végsebessége eléri a 261 km/órát.

Az első járművet február 18-án árverezik el Naomi Campbell saját szervezésű karitatív divatestélyén. A legnagyobb ajánlattevőnek Campbell adja át az autót március 2-án a Genfi Autószalonon.

Ugyanakkor a további modellekért az interneten lehet megküzdeni, a naomiforhaiti oldalon, február 19-től 28-ig.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top