Aktuális

Ferrari toll a Bugattinak

A Ferrari da Varese jóvoltából közel hárommillió forintos töltőtollra költhetik a pénzüket azok, akik nem éreznek semmit a válságból.

Mindössze 499 darab készült a Bugattinak készített speciális töltőtollból. A Luigi Trenti által tervezett 95 grammos, 16 centiméter hosszú íróeszközt – vagy talán inkább befektetést – a Veyron inspirálta.

A toll hegye 18 karátos aranyból készült, amelyet ródiummal vontak be, a hegy csúcsa – hogy ne csak nézegetni, de írni is élmény legyen vele – irídiumból van.

Az alumíniumból, platinából, nikkelből, és ezüstből álló testet itt-ott zafírüveg betétek teszik légiessé, és még egy aprócska rubin is került a kupakra, míg a toll alját fekete háttérből kidomborodó Bugatti embléma díszíti.

Bőrből és alumíniumból készült hatalmas tokban árulják a milliós, leginkább államközi szerződések aláírásához dukáló íróeszközt. A húzós ár ellenére nem írnak arról, hogy nulla-százalékos kezdőrészlettel, hatvan havi részletre elvihető-e a Bugatti Type A fantázianevű töltőtoll. Szerintünk nem.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top