Aktuális

Bankoljunk gazdaságosan a Telekom Kapcsolat kártyával

Elképzelhetetlennek tűnik, hogy vásárlás közben akár spórolhatunk is, sőt még pénzt is jóváírnak a bankszámlánkon? Ma már ez az okos és tudatos pénzhasználat egyik fajtája, amelynek előnyeit mi is kihasználhatjuk, például egy Telekom Kapcsolat kártya birtokában.

Ma már nem lehetetlen, hogy miközben befizetjük a kiadásainkat, a számlánkra vissza is csurogjon valamennyi pénz. A Telekom Kapcsolat kártyával rendelkezőknek például – azon kívül, hogy rengeteg más szolgáltatás igénybevételekor is kedvezményeket kapnak – az együttműködő bankok bankkártyás vásárlás esetén jóváírnak a kártyájukon egy bizonyos összeget. Érdemes tehát olyan bankkártyát igényelnünk, amelyet a Kapcsolat programban részt vevő bankok a Telekommal közösen bocsátottak ki. Sőt, ha ezzel a kártyánkkal intézzük a csoportos számlabefizetésünket, még több pénzt takaríthatunk meg. Eredményként az első év után akár 67 500 forint is a zsebünkben maradhat, a továbbiakban pedig évente körülbelül 60 000 forintot spórolhatunk.

A Kapcsolat Program segítségével hitelkeretünket is növelhetjük, százezer forinttól egészen kétmillióig attól függően, hogy arany- vagy platinakártyás ügyfelek vagyunk. Ráadásul úgynevezett kamatmentes költési periódus is rendelkezésünkre áll, amikor a hitelkártyánkon lévő összeg használatáért nem számol fel plusz kamatot a bank 51 napig – persze csak akkor, ha az összeget a megadott határidőn belül visszatöltjük. Azon kívül, hogy több kedvezményre jogosít minket a kártyánk, nemcsak pénzt spórolhatunk meg, hanem időt is, amit a családunkra fordíthatunk. Élvezetesebb lesz így a vásárlás, hogy tudjuk, a pénz egy része mégiscsak a zsebünkben marad.

Bankoljunk gazdaságosan a Telekom Kapcsolat kártyával

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak. Az idei évben a program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top