Aktuális

Meglepetéstojással kérte meg szerelme kezét

Bájos, romantikus és rendkívül kreatív ötlet. Ügyes.

Az amerikai Lori és Matthew együtt járásuk alatt gyakran vásároltak egymásnak Kinder tojást. Amikor a férfi elhatározta, hogy megkéri a barátnője kezét, személyre szabott meglepetéstojást készített neki.

Meglepetés

Meglepetés

Forrás: dailymail.co.uk

Egy kis, összeszerelhető műanyag figurát eszkábált a saját arcképével, majd ezt és a jegygyűrűt egy rajzos útmutató kíséretében elhelyezte egy előzőleg kiürített műanyag kapszulában, végül a csokitojást óvatosan visszacsomagolta, úgy, mintha teljesen új lenne.

„A célom az volt, hogy úgy kérjem meg Lori kezét, ahogy biztosan nem számítana rá – magyarázta Matthew egy brit lap riportjában. – Tudtam, hogy a Kinder tojást úgy fogja kibontani, hogy nem is sejti, hogy valami különleges van benne.”

A férfi egy esős szerda este, a tévé előtt nyújtotta át a tojást a barátnőjének, aki valóban alaposan meglepődött, és persze igent mondott a lánykérésre. Mindez már 9 évvel ezelőtt történt, a nő azonban csak a közelmúltban osztotta meg a történetet a blogjában. Férjével azóta is boldogok és van már két közös kisfiuk is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top