nlc.hu
Aktuális
Meglepetéstojással kérte meg szerelme kezét

Meglepetéstojással kérte meg szerelme kezét

Bájos, romantikus és rendkívül kreatív ötlet. Ügyes.

Az amerikai Lori és Matthew együtt járásuk alatt gyakran vásároltak egymásnak Kinder tojást. Amikor a férfi elhatározta, hogy megkéri a barátnője kezét, személyre szabott meglepetéstojást készített neki.

Meglepetés

Meglepetés

Forrás: dailymail.co.uk

Egy kis, összeszerelhető műanyag figurát eszkábált a saját arcképével, majd ezt és a jegygyűrűt egy rajzos útmutató kíséretében elhelyezte egy előzőleg kiürített műanyag kapszulában, végül a csokitojást óvatosan visszacsomagolta, úgy, mintha teljesen új lenne.

„A célom az volt, hogy úgy kérjem meg Lori kezét, ahogy biztosan nem számítana rá – magyarázta Matthew egy brit lap riportjában. – Tudtam, hogy a Kinder tojást úgy fogja kibontani, hogy nem is sejti, hogy valami különleges van benne.”

A férfi egy esős szerda este, a tévé előtt nyújtotta át a tojást a barátnőjének, aki valóban alaposan meglepődött, és persze igent mondott a lánykérésre. Mindez már 9 évvel ezelőtt történt, a nő azonban csak a közelmúltban osztotta meg a történetet a blogjában. Férjével azóta is boldogok és van már két közös kisfiuk is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top