Aktuális

Menekültek: elkapták a kézigránáttal fenyegető porschést

Múlt pénteken, az M1-es autópálya életébe (reméljük) rendhagyó eseményként bevonuló menekültvándorlás idején Budaörsön egy szlovák rendszámú Porschéből kiugró személy válogatott szitkokat szórt két VW multivanos nőre.

A két magyar nő bűne annyi volt, hogy egy, a menekült karavántól leszakadó kisgyerekes családnak felajánlották: elszállítják őket autójukkal.  A szlovák rendszámos (rév-komáromi) illetőnek viszont ez olyannyira nem tetszett, hogy egészen durva szitokáradattal borította el a két jó szándékú nőt. (Lehet, az is frusztrálta, hogy az ő kocsijuk talán még az övénél is drágább volt, mégsem voltak restek segíteni vele.)

Elkapták a kézigránáttal fenyegető porschéstTi! Rák! Megáslak!

A gyalázkodót végül ma a XII. kerületben elfogta a TEK. Őket minden bizonnyal nem  a fenyegetődzés aktusa akasztotta ki, sokkal inkább az, hogy a 24.hu felvétele szerint a porschés polgár kézigránátok használatával fenyegette meg a két nőt. Vesztére. Annyit azért sikerült elérnie, hogy a menekült szír família inkább gyalogszerrel folytatta útját Németország felé, kérdés, hogy a fejlemények fényében megérte-e ugrálni a 40 éves, biatorbágyi Sz. Attilának.

További híreink Röszkéről, menekültekről:

24.hu nyomán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top