Aktuális

Megtámadtak egy nőt az újpesti temetőben

Nyomkövető kutya vezetett az elkövető nyomára.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat N. Attila 37 éves budapesti lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi 2016. február 2-án 15 óra 40 perc körüli időben egy Budapest IV. kerületi temetőben megtámadott egy fiatal nőt, akitől dulakodás során táskáját elvette, majd a temető kerítésén átugorva elmenekült a helyszínről. N. Attila menekülés közben eldobta kabátját – számolt be a police.hu.

A sértett értesítette a rendőröket, akik rövid időn belül kiérkeztek a helyszínre, és megkezdték a férfi felkutatását. A rablót nyomkövető kutya segítségével, egy bokorban elbújva találták meg a temetőtől néhány száz méterre, majd előállították a kerületi kapitányságra, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top