Aktuális

Beismerte a gyilkosságot Vivien barátja

Autójában megfojtotta, majd a Kakucs melletti erdőben fél méter magas földet hordott a holttestre M. Vivien gyilkosa, a 20 éves K. Bálint.

Beismerte tettét az a kakucsi fiatalember, akit a múlt hétvégén a fővárosban eltűnt, majd csütörtökön holtan talált 20 éves Vivien meggyilkolásával összefüggésben fogtak el – értesült az MTI. Mint megírtuk, a nyomozók csütörtök hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a szombatra virradóra eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, majd hallgattak ki, a 20 éves K. Bálint beismerte a gyilkosságot. A rendőrség szerint a férfi Dabas külterületén végzett nőismerősével, majd a holttestet a közeli erdőben rejtette el. A nyomozóhatóság kezdeményezte az őrizetben lévő fiatalember előzetes letartóztatásának elrendelését gyilkosság megalapozott gyanúja miatt.

Sajtóértesülések szerint a szintén kakucsi fiatal nő barátaival születésnapot ünnepelt a fővárosi Népliget egyik szórakozóhelyén. Szombat hajnali négy óra harminc perckor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezt követően “mintha elnyelte volna a föld“.

Rendes fiúnak ismerték

Vivien és K. Bálint gyermekkoruktól jó barátok voltak. A fiú ismerősei szerint Bálint évek óta szerelmes volt Vivienbe, egy ideig együtt is jártak. A kapcsolatot Vivien szakította meg, mert beleszeretett egy másik fiúba – tudta meg a Bors. Eltűnése előtt mégis régi barátját, Bálintot hívta fel telefonon, és kérte meg arra, hogy autójával vigye haza Budapestről Kakucsra.

Útközben azonban összevesztek, és a fiú annyira feldühödött, hogy megfojtotta Vivient. A lány holttestét a nagyapja gazdaságához tartozó erdőben rejtette el. Bálint félméternyi földet hordott az élettelen testre. Kakucson mindenkit megdöbbentett K. Bálint tette. Jóravaló, rendes fiúnak ismerték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top