Aktuális

Szörnyű részletek a tolnai halálos balesetről

Válságosra fordult a szülők állapota azután a baleset után, amelyben egy kisfiú meghalt, két kislány pedig súlyosan megsérült.

Nyaralni indult az öttagú család szombaton, amikor a 6-os úton, Kakasd közelében szemből beléjük rohant egy pénzszállító.

Három és fél éves kisfiuk a helyszínen életét vesztette, a két 13 és 15 éves lánynak a gerince sérült meg. A Bors úgy tudja, hogy a szülők – akik korábban örökbe fogadták a három gyereket – állapota válságos, kómában vannak, mesterségesen lélegeztetik őket.

Tolna polgármestere is nyilatkozott és azt ígérte, hogy ha szükséges, minden segítséget megadnak a családnak. “Az egész várost mélyen lesújtotta a tragédia, egy emberként gyászoljuk a kisfiút. Egyelőre nincs róla információnk, hogy a gyerekek tartották-e a kapcsolatot a valódi szüleikkel vagy legalább a nagyszülőkkel. A temetésben segítséget nyújtunk, ha a család anyagilag nem tudja vállalni” – közölte a Borssal Appelshoffer Ágnes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top