Aktuális

Megvan, mikor hagyja el Magyarországot Colleen Bell

Colleen Bell amerikai nagykövet távozását régóta rebesgetik, most megvan a pontos dátum, hogy meddig marad Magyarországon.

Január 20-án – az új amerikai elnök, Donald Trump beiktatásának napján – távozik Colleen Bell, az Egyesült Államok Budapestre akkreditált nagykövete. A hírről beszámoló Inforádió idézi a követség Facebook-oldalát, ahol a nagykövet azt írta: “Köszönöm, Magyarország, az irántam és családom iránt tanúsított kedvességet és barátságot. Hiányozni fog az itteni munkám, de tovább dolgozom majd az országaink közötti kapcsolatok erősítésén. A következő pár hétben formálisan és informálisan is elköszönök majd”.

A távozó nagykövettel az NLCafé is készített a közelmúltban egy remek interjút, melyben – a többi közt – arról beszélt, hogy rendkívül fontosnak tartja, “hogy közösen dolgozzunk a nők jogainak elismeréséért és azért, hogy a nők számára világszerte jobb lehetőségeket teremtsünk. Ennek pedig a nőkkel szembeni tisztelet az alapja”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top