Aktuális

Hamarosan vége a didergésnek a kispesti általános iskolában

Már csak egy hetet kell kibírniuk a hideg osztályteremben a kispesti Erkel Ferenc általános iskola diákjainak. Az önkormányzat tízmillió forintos adományából még a héten kicserélhetik a kazánt az iskolában.

Miután ezen a télen már kétszer is haza kellett küldeni a diákokat a kispesti Erkel Ferenc Általános Iskolából, és az extrém hidegben csak 14-16 fokra melegedtek fel az osztálytermek, úgy döntött a Klik, hogy tavasszal kicseréli az elavult fűtésrendszert. A HVG viszont úgy tudja, hogy a kerületi önkormányzat tízmillió forintos támogatást adott az általános iskolának ahhoz, hogy még a héten kicserélhessék a kazánt.

A fűtésrendszer mellett az épület elektromos hálózata is elavult, így ezért nem vetettek be elektromos hősugárzókat. Hiába ment az iskola fűtése egész hétvégén, a termek többségében most is csak 16 fok van, ezért a tanítás ma délben véget ért az iskolában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top