Aktuális

Ez történik ma, Axl Rose szülinapján

Budapesten hétfő reggel 07:06-kor kel fel a Nap, és 16:48-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II.6.

Ezen a napon:

1934-ban szélsőjobboldali lázadás Párizsban. 1952-ben II. Erzsébet az Egyesült Királyság új uralkodója. 1962-ben Axl Rose születésnapja. 1968-ban a grenoble-i téli olimpia megnyitója. 2008-ban az Adriai-tengeren, Isztambulból Triesztbe tartó török teherhajó 200 tehergépkocsival, olajszármazékokkal és kilenc tonnányi veszélyes anyaggal a fedélzetén kigyullad és elsüllyed Rovinj horvát kikötővárostól 13 tengeri mérföldre.

Ez történik ma, Axl Rose szülinapján

A nap mottója:

A szerzői jog a gyengék fegyvere.

Banksy

Névnap:

Február hatodika Dóra, Dorottya, Tódor, Agmánd, Ajándék, Annadóra,  Dórabella, Gara, Menodóra, Réka, Ticiána és Titusz napja.

Február hatodikán született:

Ronald Reagan, Gábor Zsazsa, François Truffaut, Bob Marley, Radics Béla és Axl Rose énekes

Időjárás:

Hétfőn többfelé előfordulhat eső, zápor, délutántól nyugaton, északnyugaton havas eső, hó. Feltámad az északi-északkeleti szél, 2 és 8 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Úgy érzed, hogy egyedül tehetetlen vagy, és társakra van szükséged. Ezt részben jól érzed: Valóban társakra van szükséged. Ennek azonban nem az az oka, hogy egyedül tehetetlen vagy, hanem az, hogy a segítőiddel megsokszorozhatjátok egymás erejét”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top