Aktuális

Ez történik ma, James Dean szülinapján

Budapesten szerdán reggel 07:03-kor kel fel a nap, és 16:53-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 8.

Ezen a napon:

1587-ben I. Erzsébet angol királynő kivégeztette I. (Stuart) Máriát, a skótok királynőjét. 1931-ben James Dean születésnapja. 1986-ban a Duna Kör környezetvédelmi sétáját a rendőrség szétverte. 2009-ben Veszprémben gyilkos bandatámadás áldozata lett három sportoló: a román Marian Cozmát enyingi bűnözők halálra késelték, míg a szerb Žarko Šešum és a horvát Ivan Pešić súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Ez történik ma, James Dean szülinapján

A nap mottója:

“Az emberek ritkán vágynak arra, ami elérhető – és ez kegyetlenség.”

Saul Bellow

Névnap:

Február 8-a Aranka, Arina, Effi és Szelemér napja.

Február 8-án született:

Verne Gyula író, James Dean színész és Szulák Andrea énekesnő.

Időjárás:

Szerdán keleten, északkeleten szállingózhat a hó, a Dunántúlon azonban hosszabban kisüthet a nap. Az Alpokalján és északkeleten élénk lehet az északias szél. Hajnalban –1 és –8, napközben –1, +4 fok közötti hőmérséklet várható. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy a családi ebédnél olyan témák is szóba kerülnek, amelyekről nem szívesen beszélsz. Úgy tűnik, hogy ma durva faggatásnak éled meg a kérdéseket – amelyek talán tényleg faggatózóbbak a kelleténél “. A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top