Aktuális

Ez történik ma, Michael Fassbender születésnapján

Budapesten vasárnap reggel 06:24-kor kel fel a nap, és 19:10-kor nyugszik. Michael Fassbender születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 2.

Ezen a napon:

1849-ben a hatvani ütközetben Gáspár András tábornok honvéd hadteste Hatvan mellett szétveri Schlick császári altábornagy csapatait. 1970-ben Budapesten felavatják a kelet–nyugati metró első szakaszát a Deák tér és a Fehér út között. 1977-ben Michael Fassbender szülinapja. 1982-ben argentin katonai egységek Leopoldo Galtieri tábornok-elnök parancsára elfoglalják a Nagy-Britanniához tartozó Falkland-szigeteket.

Ez történik ma, Michael Fassbender születésnapján

A nap mottója:

“Azt ajánlom azoknak, akik valami súlyos bűncselekményt akarnak elkövetni, hogy mielőtt bármit is tennének, vonuljanak el csendes helyre és komolyan gondolkozzanak el.” – William Bonin

Névnap:

Április 2-a Áron, Ferenc, Mária, Múzsa, Ottokár, Teodózia és Tünde napja.

Április 2-án született:

Csukás István író, Koltai Lajos operatőr és Michael Fassbender színész

Időjárás:             

Folytatódik a napos, kellemes tavaszi idő. Felhők szinte nem is lesznek az égen, csapadékra nem kell számítani. Néhol megélénkülhet a déli–délkeleti szél.

 

Napközben 21-25 fok közé melegszik a levegő. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Most mindent újrakezdhetsz, és mindent máshogyan csinálhatsz, mint ahogyan eddig csináltad.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top