Aktuális

Ez történik ma, Chad le Clos születésnapján

Budapesten szerdán reggel 06:03-kor kel fel a nap, és 19:25-kor nyugszik. Chad le Clos szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 12.

Ezen a napon:

1861-ben kitört az amerikai polgárháború. 1934-ben néhány mosómedvepárt engedtek szabadon német erdőben, “a Birodalom faunáját gazdagítandó”. Utódaik jelenleg 400-500 ezer példányt számláló inváziós fajként terjeszkednek szét egyre nagyobb területekre. 1961-ben Jurij Gagarin űrhajójával elsőként kerülte meg a Földet. 1992-ben Chad le Clos szülinapja.

Ez történik ma, Chad le Clos születésnapján

A nap mottója:

“Van, aki a házasság intézményében vagy más elköteleződésben találja meg a biztonságot, mások szerint viszont ha egy boldog kapcsolatban vagy, felesleges ilyesmivel megzavarni.” – Nicollette Sheridan

Névnap:             

Április 12-e Gyula, Baldvin, Csaba, Csanád, Csobád, Konstantin, Némó, Oxána, Sebő, Száva, Szépe, Szilárd, Zenina és Zénó napja.

Április 12-én született:

Chad le Clos dél-afrikai úszó, Rómer Flóris régész, Bogdányi Titanilla színésznő

Időjárás:             

Változóan felhős lesz az ég, időnként erősen felhős időszakokkal, csapadék nem várható. Elsősorban az északi területeken élénkül meg a délnyugati–nyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken 0, –3 fok is lehet. Talaj menti fagy az ország más területein is kialakulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Meg fogsz lepődni azon, hogy mennyire egyszerűen alakulnak a dolgaid. Arra készültél, hogy most elárasztanak a feladatok, ehhez képest a nap első felében mindent letudsz, és a nap hátralévő részében még unatkozni is marad időd.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top