Aktuális

Ez történik ma, Dave Gahan születésnapján

Budapesten kedden reggel 05:22-kor kel fel a Nap, és 19:58-kor nyugszik.  Dave Gahan szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 9.

Ezen a napon:

1897-ben a BTC lejátszotta Magyarországon az első hivatalos futballmérkőzést. A Budapesti Torna Club két csapata csapott össze. 1962-ben Dave Gahan szülinapja. 2002-ben a móri bankrablás.

Ez történik ma, Dave Gahan születésnapján

A nap mottója:

Nem tudok annál szomorúbb és magányosabb dolgot elképzelni, mint mikor egy gyerek ül a képernyő előtt, és egyedül játszik. Játszani legalább ketten kell, de inkább tízen, húszan, mert a közös játék a legnagyobb dolog az életben.

Csukás István

Névnap:             

Május kilencedike Gergely, Lana, Beáta, Édua, Fehéra, Fehérke, Gergő, György, Hófehérke, Karla, Karlotta, Karola, Katinka, Kristóf, Sarolta napja.

Május kilencedikén született:

Ottlik Géza író, Candice Bergen színésznő és Dave Gahan énekes

Időjárás:

Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd hajnaltól szakadozik, csökken a felhőzet, egyre több helyen kisüt a nap. Szórványosan, de legnagyobb eséllyel a középső országrészben várható eső, záporeső. Az északi, északkeleti szél többfelé, főként a Dunántúlon és északkeleten megerősödik, néhol viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “nem is gondolnád, hogy egy izgalmas program mennyire jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Rátok fér egy kis pihi a sok munka után”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top