Aktuális

Ez történik ma, Natalie Portman szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:45-kor kel fel a Nap, és 20:40-kor nyugszik. Natalie Portman szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 9.

Ezen a napon történt:

1958-ban megkezdődik Nagy Imre és társainak pere Budapesten. A zárt tárgyaláson halálra ítélték Gimes Miklóst, Maléter Pált és Szilágyi Józsefet is. 1981-ben Natalie Portman szülinapja.

Ez történik ma, Natalie Portman szülinapján

A nap mottója:

Könnyebb az élet, ha alázatosan tudomásul vesszük a tényeket.

Orhan Pamuk

Névnap:             

Június kilenc Félix, Annabell, Annabella, Annamari, Annamária, Bódog, Diána, Előd, Felicián, Főbe, Kolumbusz, Lícia, Ludovika, Morgan, Pelágiusz, Perjámos, Piramusz és Prímusz napja.

Június kilencedikén született:

Natalie Portman színésznő, Johnny Depp, Michael J. Fox, Miklósa Erika és Hűvösvölgyi Ildikó

Időjárás:

Derült vagy gyengén felhős, száraz idő lesz. A Dunántúl északnyugati részén megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Mostanában túl sokat hallgattál a félelmeidre. Túl sokat hallgattál arra a belső hangra, amely folyamatosan be akar biztosítani mindent, és amely folyamatosan arról beszél, hogy meg kell változtatnod a dolgokat magad körül”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top