Aktuális

Helikopterrel keresik a fegyverest, kiürítettek egy iskolát

Fegyveres férfi lófrált a németországi Esslingen város egyik iskolájának közelében, ezért a diákok elbarikádozták magukat, majd a rendőrség kimenekítette őket. A fegyverest helikopterrel is keresik.

Szemtanúk fegyvert láttak egy esslingeni iskolába belépő tinédzser övébe dugva, ezért riadóztatták a rendőrséget. A kisdiákoknak barikádokat kellett emelniük az osztályban a padokból, majd a veszély elmúltával a rendőrség kimentette őket.

Bár egy embert elfogtak a helyszín közelében, később mégis elengedték, mert nem ő volt a felfegyverkezett férfi, aki motorral menekült el a helyszínről. Keresésére helikoptereket is bevet a német rendőrség.

Esseling környékén keresik a fegyveres fiatalt

Bjoern Reusch rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a gyanúsított nem használta a fegyverét, amikor rövid időre bement az iskolába. A németek egy 18-19 év körüli, sötét bőrű, szakállas fiatalt keresnek, aki piros pólót, kék farmert és szemüveget visel.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top