Aktuális

Meghalt Robert Yancy

Holtan találták Los Angeles-i otthonában Robert Yancy amerikai dobost, Natalie Cole Grammy-díjas énekesnő fiát. Robert 39 éves volt, halálát vélhetően hirtelen szívmegállás okozta.

Hétfő éjszaka találták meg Los Angeles-i otthonában a 39 éves Robert Yancy amerikai dobos holttestét. A Los Angeles megyei törvényszéki orvosszakértői hivatal szerint a férfi természetes halált halt, de biztosat csak a boncolás után fognak tudni mondani.

Robert Yancy a két éve hirtelen szívleállásban elhunyt Grammy-díjas énekesnő, Natalie Cole egyetlen gyermeke volt. Timolin Cole Augustus, Robert Yancy nagynénje szerint “a jelek arra utalnak, hogy hirtelen szívroham” okozta Robert halált is. A dobos édesapja, Marvin Yancy szintén szívrohamban halt meg 1985-ben.

A temetésről még nincsenek információk, ám valószínű, hogy Robertet az édesanyja és nagyapja, a jazzlegenda Nat “King” Cole mellett nyugszik majd a kaliforniai Glendale-ben lévő Forest Lawn temetőben.

People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top