Aktuális

Sörösüveggel vágták fejbe a lányt, aki nem hagyta fogdosni magát – durva képek

Nem hagyta magát fogdosni a diszkóban egy svéd tinédzser, ezért zaklatója fejbe vágta egy sörösüveggel. A lánynak felrepedt a feje, össze kellett varrni. Felkavaró képek jönnek.

Sörösüveggel vágta fejbe támadója azt a 19 éves svéd lányt, aki nem hagyta, hogy szexuálisan zaklassák tánc közbe. Sophie Johansson szombat este épp Malmö egyik szórakozóhelyén táncolt, amikor egy idegen férfi megfogta a kezét, majd a fenekét, ezután pedig a lábai között kezdett matatni. Sophie egyből megütötte a férfit, majd egy barátjával megpróbálták elhagyni a helyet, ám a támadója ahelyett, hogy elnézést kért volna, fejbe dobta egy sörösüveggel a lányt.

„Azt hittem, az üvegben lévő folyadék folyik végig az arcomon, de aztán a barátom mondta, hogy ez az én vérem. Sokkos állapotba kerültem” – mondta a támadás után a lány.

A rendőrség, bár indított vizsgálatot az ügyben, nem tudta megtalálni a húszas évei közepén járó, nagyjából 180 centiméter magas, sötét hajú fiatalt, ezért felhagytak a nyomozással. Azt ígérik, hogy ha valaki mégis lényegi információval tud szolgálni a támadóról, akkor újraindítják a vizsgálatot – írja a Metro.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top