Aktuális

Összeomlott a szegedi vadász, aki lelőtte a hajtót

Két gyereket és két unokát hagyott hátra az a 48 éves férfi, akit halálos lövés ért egy Bács-Kiskun megyei vadászaton.

Ahogy arról beszámoltunk, múlt vasárnap vadászbalesetben meghalt egy 48 éves hajtó a Bács-Kiskun megyei Hajóson. Egy társas vadászaton résztvevő 50 éves szegedi vadász találta el a férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A Blikk most azt írja, hogy T. Zsolt valószínűleg figyelmetlenségből lőtte meg Lászlót, a hajtót. Egy barátja szerint László nem hibázott, nagy tapasztalattal rendelkezett, az élete volt az erdő és a vadászat.

A lap úgy tudja, nem sokkal a vadászat kezdete után érte a halálos lövés Lászlót. Hajtóként a vadászok előtt ment a társaival, hogy kiugrasszák az állatokat. Valószínű, hogy T. Zsolt azelőtt lőtt, hogy megbizonyosodott volna róla, hová csapódik be a puskájából kilőtt golyó.

Állítólag Zsoltot nagyon megviselték a történtek, egy ismerőse szerint szándékosságágról szó sincs. Kihallgatták, szabadlábon védekezhet.

Az áldozatnak két gyereke született, elvált. Egykori anyósa szerint a válás után is sokat járt a gyerekekhez, és csak jókat mondott Lászlóról. Az asszony nagyon sajnálja, hogy a férfi két unokája nem nem fog emlékezni rá, mert még nagyon kicsik.

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top