Aktuális

Járókelők közé hajtott egy kisteherautó Torontóban, többen megsérültek

A sofőr elmenekült a helyszínről, de azóta őrizetbe vették.

Járókelők közé hajtott egy kisteherautó hétfőn Toronto belvárosában, a rendőrség tájékoztatása szerint legalább „nyolc-tíz” ember megsérült – írja az MTI

A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy a helyi idő szerint kora délután történt gázolás baleset volt-e, vagy a sofőr szándékosan hajtott a gyalogosok közé.

A BBC azt írja, a gázolás egy forgalmas kereszteződésben történt, a fehér teherautó pedig elhajtott a helyszínről. A járművet néhány háztömbnyire a gázolás helyszínétől találták meg. Helyi hírforrások szerint a sofőrt őrizetbe vették. A rendőrség egyelőre semmilyen információt nem közölt róla.

Az incidens helyi idő szerint 13 óra 30 perckor történt. A rendőrség arra kérte a helyieket, hogy kerüljék el a környéket. A közelben lévő metrómegállókat lezárták.

A helyszínen készült képeken látszik, hogy a rendőrök teljes készültségben vannak. A BBC szerint az egyik mentőautóba egy narancssárga zsákban egy holttestet tettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top