Aktuális

Óriási fordulatot vett Brigitta élete, akinek fiával vonat elé ugrott a nagymama

Élete mélypontján, amikor egyetlen pillanat alatt elveszítette az édesanyját és a kisfiát, Juhász Brigitta élete ismét egy óriási fordulóponthoz érkezett.

A Horton élő Juhász Brigitta nemrég vesztette el kisfiát és édesanyját. A nagymama, unokájával a karjában a vonat elé ugrott. A Blikk információi szerint a gyászoló anyuka ismét gyermeket vár, rettentő nehéz körülmények között, ugyanis a házból, amelyben eddig élt, ki kell költöznie, így még nem tudja pontosan, hol él februárban megismert párjával és születendő gyermekével. Brigittának van ugyan Horton egy kertes háza, abban azonban nincs áram, sem fürdőszoba.

„Egy érzelmi hullámvasúton ülök, és csak kapkodom a fejem, hogy az utóbbi időben mi minden történik velem. Sokként ért a hír, hogy anyukám a halált választotta, és magával vitte a kisfiamat is, aztán meg kellett azzal is birkóznom, hogy az eddig otthonomnak hitt házból is mennem kell. Ezekben a kritikus pillanatokban meg sem fordult a fejemben, hogy valamit még tartogat számomra az élet. Jelenleg tízhetes terhes vagyok, aminek nagyon örülök, de legalább annyi aggodalom is van bennem. Szörnyű érzés, hogy a lakhatásunk nincs megoldva, még az is lehet, hogy Horttól nagyon messze, egy másik megyében találunk menedéket. Ezt azonban én nem szeretném, ezért nagyon kérek mindenkit, aki csak tud, segítsen nekünk, hogy a házamat rendbe hozzuk” – mondta Brigitta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top