Aktuális

Elkapták a férfit, aki paprikaspray-t fújt szét a 2-es metróban

A rendőrségnek sikerült először azonosítani, majd elkapni a 26 éves tettest.

Ahogy arról tegnap itt írtunk, szombat délután a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között nem járt az M2-es metró, mert többen rosszul lettek, miután egy ismeretlen paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben.

A BKK közleménye szerint az eset nagyjából 13 óra körül történt: a szerelvény a vészfék meghúzása után állt meg, az utasokat ki kellett menekíteni, a mentők a Puskás Ferenc Stadionnál felállított ideiglenes mentősátorban látták el őket.

MTI/Mihádák Zoltán

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a paprikaspray egy szóváltást követően kerülhetett elő, egy másik utas pedig gázszivárgást feltételezve húzta meg a vészféket. Az ügyben a VII. kerületi Rendőr-főkapitányság kezdett nyomozni ismeretlen tettes ellen garázdaság miatt.

A rendőrségnek végül sikerült azonosítania a gázspray-t használ 26 éves férfit, akit még szombaton, az éjszakai órákban elő is állítottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top