Aktuális

8 éves kisfia lélekjelenlétének köszönheti életét egy anya

Kocsijuk 100 kilométer per órával száguldott, mikor a nő rohamot kapott. A kisfiú mentette meg a helyzetet.
anya életmentés gyerek kisfiú

A 27 éves Lauren Smith a közelmúltban épp az iskolából vitte haza kisfiát, mikor vezetés közben rohamot kapott, és elveszítette az eszméletét. A Mirror című brit bulvárlapnak elárulta, korábban még csak hasonló sem történt vele, épp ezért nagyon megijedt. Lauren egyébként bevallotta, semmire sem emlékszik az ezután történtekből, azt is csak a rendőröktől tudta meg, hogy kisfia mindkettőjük életét megmentette.

Amikor ugyanis Lauren elveszítette az eszméletét, fia, Ben vette át az irányítást a 100 kilométer per órával száguldó autó felett. A fiúcska amellett, hogy kirakta az elakadásjelzőt, biztonságos helyre kormányozta az autót. „Még a mentőket is próbálta felhívni, de szerencsére arra már nem volt szükség. Egy arra járó autós látta ugyanis, hogy bajban vagyunk, és segített” – nyilatkozta az anya.

Lauren a lapnak beszélt arról is, hogy fiának csak tavaly szeptember óta engedi meg, hogy az anyósülésen utazzon. „El se merem képzelni, mi történt volna velünk, ha nem ül ott mellettem, vagy ha nem reagál ilyen gyorsan” – vallotta be Lauren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top