Aktuális

Megölte magát a híres youtuber

A 29 éves youtuber régóta küzdött mentális problémákkal.

A New York-i Manhattan hídról ugrott a halálba az Etika néven ismert, sikeres youtuber, Desmond Amofah. A 29 éves férfi múlt héten töltött fel egy utolsó, nyolcperces videót a csatornájára, melyben öngyilkos gondolatairól számolt be, és elbúcsúzott követőitől. Ezek után eltűnt.

A holmijait szombat este találták meg a hídon, kedden pedig a holtteste is előkerült.

Desmond Amofah Etika youtuber

Desmond Amofah Etika (Forrás: Youtube)

A fiatal férfi régóta küzdött mentális problémákkal, az elmúlt 10 hónapban pedig már a Youtube-on is olyasmiket művelt, ami komoly aggodalommal töltötte el a rajongóit. Tavaly októberben például pornót töltött fel a csatornájára, nyilvánvalóan megsértve a a videómegosztó szabályzatát, aminek következtében deaktiválták az oldalát. Ezt a következőképp kommentelte: „Ideje meghalni.”

Búcsúvideóját a Youtube a közösségi irányelvek megsértése miatt törölte, rajongói viszont szeretnék elérni, hogy állítsák vissza.

via

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresd fel a suicidprevencio.hu-t!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top