Aktuális

Ütötte és leköpte kutyáját az ismert youtuber

Azóta letörölte a videót, és elnézést kért.

Szfinx nevű kutyáját akarta rávenni mindenféle mutatványok végrehajtására Brooke Houts amerikai youtuber, aki azt is rögzítette, ahogy egyre durvábban bánik az állattal, miután az nem akarja megcsinálni, amit mond neki.

Az először a nő YouTube-csatornájára feltöltött, majd onnan leszedett videóban az látható, ahogy Houts kiabál a kutyával, megüti, leköpi, majd arrébb löki. A közösségi oldalakon kialakuló felháborodás hatására Houts a videó törlése mellett elnézést kért, de azt állította, hogy nem bántalmazta az állatot.

Brooke Houts és kutyája (forrás: Brooke Houts YouTube)

Ám a rajongókon és más youtubereken kívül a PETA amerikai állatvédő szervezet és az Angol Állatbántalmazás Elleni Szövetség (RSPCA) is megszólalt az üggyel kapcsolatban. Szerintük Houts viselkedése a videóban kutyájával szemben teljesen elfogadhatatlan. ‎Az amerikai média később megerősítette, hogy a Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított az ügyben.

(BBC via Infostart)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top