Aktuális

9 sérültje van a kőbányai villamosbalesetnek

Személyautó ütközött villamossal, az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Budapest X. kerületében, a Maglódi úton történt a baleset, amelynek következtében a 28A és a 37-es jelzésű villamosok átmenetileg nem közlekedtek. Az utasok a Kada utca/Maglódi út és az Új köztemető között a pótlóbuszokat használhatták – írja a 24.hu.

Korábbi információk szerint egy kisbusz okozta a balesetet, azonban a rendőrség nemrég közölte, hogy valójában egy személyautó ütközött a villamossal, a balesetben kilenc ember sérült meg. 

Képünk illusztráció, a kőbányai balesetet követően újra a teljes vonalon közlekednek az érintett villamosok (Fotó: BKK)

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett szakaszon rendőrök irányították a forgalmat, a Rendőrség ezért azt kéri az autósoktól, hogy a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A 24.hu értesülései szerint a helyszínre a hivatásos tűzoltók mellett a tűzoltó doktorszolgálat is kivonult.  A BKK Facebook-oldalán tájékoztatja az utazóközönséget a balesettel kapcsolatban, az ott megjelent frissítés szerint már befejeződött a helyszínelés a környéken, így a villamosok ismét a teljes vonalon közlekednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top