Aktuális

Két nővel élt együtt a férfi, aki lelőtt két embert Nyíregyházán

Szerelemféltés állhatott a gyilkosság mögött.

Végig kellett néznie szerettei halálát annak a 17 éves kamasznak, akinek édesapját és nagyapját hidegvérrel megölte egy vadász Nyíregyházán egy vendégháznál.

A 42 éves H. Miklós akkor jelent meg, amikor a 41 éves János az autóját tankolta. Rálőtt, de Jánosnak sikerült elhajolnia az első lövés elől, aztán megpróbált berohanni a házba, de hátulról lelőtte a férfi.

A házban lévő kamaszfiú kirohant a házból, és nagyapjának kiabált segítségért. A támadó a gyerekre nem célzott, de a 65 éves férfit halálosan megsebezte – számolt be a tragédiáról az idősebb elhunyt testvére a Blikknek.

Egy rokon azt mondta, rendes, nyugodt embernek ismerték H. Miklóst, nem értik, mi történhetett vele. Annyit viszont elárultak, hogy a férfi két nővel élt együtt.

Állítólag az egyik nő nemrég azt mondta Miklósnak, hogy megcsalta őt Jánossal. Ez lehetett a gyilkosság legfőbb oka. Egy közeli barát szerint János és Mariann régóta ismerte egymást, de munkakapcsolaton kívül nem volt több köztük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top