Aktuális

Nyíregyházi kettős gyilkosság: videóval zsarolhatták a panzióst

Állítólag egy szexvideóval akarták sakkban tartani a férfit, aki nem engedett a követelésnek.

A 42 éves H. Miklós hétfőn egy nyíregyházi panziónál megölt egy 65 éves férfit és a 41 éves fiát. A gyilkosság hátterében szerelemféltés állhat, de a friss információk szerint ennél bonyolultabb az ügy.

A Bors azt írja, a panziós környezetében úgy tartják: H. Miklós felesége, Mariann nemcsak félrelépett Jánossal, a panzióssal, de szexvideókat is készítettek. Állítólag a nő és a férje ezekkel a felvételekkel zsarolta Jánost, pénzt kértek tőle.

János félt attól, hogy csorba esik a becsületén, ha nyilvánosságra kerül a felvétel. Valószínűleg közvetlenül a gyilkosság előtt is Mariann ezért látogatta meg Jánost, de a férfi elkergette az asszonyt, aki mindezt elmondta férjének.

A Blikk információi szerint a gyilkos többször megfordult a panzióban, állítólag gyakran ment fenyegetőzni Jánosékhoz. Kisebb dulakodás, hangos szóváltás is volt a férfiak között. János ismerősei szerint a férfi az utóbbi időben letörtnek tűnt, mintha nyomasztaná valami.

Mint arról beszámoltunk, Nyíregyházán két férfit lőttek le hétfőn. H. Miklós vadászpuskával végezte ki először egy helyi panzió tulajdonosának fiát, majd a segítségére siető édesapát lőtte hátba. H. Miklós előzetes letartóztatásban van.

(Kiemelt kép: MTI/Balázs Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top