Aktuális

Fél áron utazhatunk vonattal a Bryan Adams szuperkoncertre!

Ha vidékről jössz, érdemes vonatra ülnöd.

„A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szeptember 28-án, a Szerencsejáték Szuperkoncert rendezvényére utazóknak bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre” – áll a Szerencsejáték Zrt. sajtóközleményében. 

Bryan Adams Torontóban/Fotó: Getty Images

A Szerencsejáték Zrt. idén a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét. A budapesti Hősök terén, szeptember 28-án 18 órakor kezdődő eseményen Bryan Adams kétórás exkluzív show-val lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz.

Fontos információ, hogy a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, 1. osztályra a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e‐ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg.

Az alkalmi menettérti jegy legkorábban szeptember 27-én   vehető igénybe utazáshoz, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 29-én éjfélig be kell fejezni. Feláras járat igénybevétele esetén az érvényes felárat kell megfizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

Ahogy azt az nlc. is megírta, a szupersztár három éve járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. 2006-ban Debrecenben is zenélt, egy évre rá a fővárosi Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt játszott a magyar közönség előtt az 56-osok terén.

A szeptember 28-i koncert a Hősök terén 18 órakor a Wellhello koncertjével kezdődik, Bryan Adams 20 órakor lép színpadra.

A Szerencsejáték Zrt. a közleményben kiemelte: a társaság, összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival, ezen az eseményen is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élő személyekre. Ennek jegyében kibővített mobil lelátó várja az érdeklődőket.

További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban a www.szerencsejatek.hu oldalon olvashatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top