Aktuális

Magánklinikát nyitna az előzetesből kiengedett álsebész!

Nagy terveket sző az előzetesben.

Matteo Politi, az olasz álsebész évekig dolgozott egy bukaresti szépségklinikán, mielőtt lebukott, és kiderült, hogy semmilyen orvosi végzettsége sincs. Az év elején előzetes letartóztatásba helyezett férfit ugyan kiengedték a börtöből, de nem hagyhatja el Bukarestet, és rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen. A Főtér értesülései szerint az álorvos mindeközben azon ügyködik, hogy magánklinikát nyisson.

Képünk illusztráció / Fotó: iStock

Mint közölte, Politi Med Center néven készül az intézmény megnyitására, ahol „Európa legjobb orvosai” dolgoznak majd, és amint készen állnak a nyitásra, szeretettel várja ismerőseit a nyitógálára.

Mint megírtuk, az érettségivel sem rendelkező Matteo Politi nemcsak műtött, hanem egészségkárosodást is okozott több páciensének. Az egyik legnagyobb romániai magánklinika-hálózat vezetője az Instagramján számolt be arról, hogy jelentkezett nála egy nő, aki az álorvos kése alá feküdt. A mellnagyobbító műtét után rémülten vette észre, hogy az egyik mellbimbója üszkösödésnek indult. 

A szélhámos azonban még ennél is nagyobb károkat okozott, több páciensét is megcsonkíthatta a szakszerűtlen műtétjeivel.

A Romániában praktizáló álorvost egy Budapestre tartó vonaton fogták el a magyar–román határon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top