Aktuális

Egyedül próbálta feltartóztatni a robogó vonatot a síneken ragadt taxis

A férfi súlyos gerincsérülést és kéztörést szenvedett, autóját összegyűrte a szerelvény.

Gépkocsival ütközött egy személyvonat Balatonkenesén, a Csittényhegy megálló közelében kedden – írja a Deltahírek.hu. Az oldal információi szerint a baleset azután történt, hogy az érintett taxit vezető 60 év körüli férfi meg akart fordulni a peron végénél, de az autó eleje lecsúszott a sínekre, ahonnan már kitolatni sem sikerült vele. A beszámolók szerint a sofőr ekkor kiszállt a kocsiból, és a két sínpár között futva megindult az érkező vonat felé, hogy megállítsa, a szerelvény azonban elsodorta, és kivágta a peronra, a kocsiját pedig métereken át tolta.

A Deltahírek értesülései szerint a férfi súlyos gerincsérülést és kéztörést szenvedett, a mentők a veszprémi kórházba szállították. Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a balatonfűzfői tűzoltók a szerelvény és a peron közé szorult autót gépjárműfecskendőhöz rögzítették, majd a vonat letolatott róla. 

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top