Aktuális

Halálra gázolták a népszerű debreceni hajléktalant

A zebrán gázolták el a városszerte ismert hajléktalant, Attilát.

Csütörtökre virradó hajnalban a debreceni Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsi elgázolt egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A férfit kórházba szállították, ám belehalt sérüléseibe.

A HAON információi szerint az áldozat a városszerte „bólogatós Attilaként” ismert hajléktalan volt. 

„Debrecen legnépszerűbb Attilája hosszú évek óta része a belváros életének. Ha nincs ott, már szinte hiányzik. Ha nem lenne, ki kéne találni” – írta róla korábban a Debreceni Képeslapok blog.

halál gyász mécses

(iStock)

A cserben hagyó gázolót még keresik. A Debreceni Rendőrkapitányság kéri az ismeretlen gépkocsi sofőrjét, illetve azokat, akik a balesetet látták, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top