Aktuális

Koronavírus: ez a tábla visszaadja a világba vetett hitünket

Szerencsére azért nem mindenki pánikol, ha meglát egy ázsiai embert Budapesten.

Nemrég számoltunk be arról, hogy egyre több budapesti üzlet kirakatán is megjelentek a nagybetűs vietnámiak vagyunk” táblák, amivel a távol-keleti országból származó kereskedők szeretnék visszacsábítani üzleteikbe az egyre fogyatkozó vevőket. A koronavírus miatti pánik okán ugyanis sokan kerülni kezdték ezeket a boltokat, de még az egyébként fancynek és zsúfoltnak számító kőbányai kínai negyed éttermeiben is alig lézeng valaki mostanság – írta meg az Index.

Ma azonban egy olvasónknak köszönhetően olyan tábla jutott el szerkesztőségünkbe, ami még ezekben a járványterhes időkben is megmelengette a szívünket. Mutatjuk is, nem kell hozzá különösebb kommentár. Legyen elég annyi, hogy a lényeg az apró betűs részben keresendő:

Van remény (NLC olvasói fotó)

A koronavírus kitörése óta egyre több helyen tapasztalhatjuk, hogy pánik lett úrrá az embereken. Persze, nyilván hasznos az óvatosság, és érthető, hogy senki nem akar beteg lenni. Ezt elkerülendő, tuningoljuk az immunrendszerünket, mossunk sokszor kezet, használjunk kézfertőtlenítőt, abból nem lehet baj. Valamint kövessük inkább a friss híreket, és próbáljunk meg nem úgy tekinteni minden ázsiai embertársunkra, mint ádáz vírusgazdára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top