Aktuális

Egy román orvos beoltatná magát koronavírussal

A belgyógyász nevetségesnek tartja a koronavírus miatt rettegőket, olyannyira, hogy kimondottan szeretné, ha megfertőznék koronavírussal.

A jászvásári román orvos, Răzvan Constantinescu, a Iasi-i Gasztroenterológiai és Hepatológiai Intézet belgyógyász-gasztroenterológusa a napokban a koronavírus miatt pánikolókon ironizált. Közösségi oldalán pár napja arról is írt, miután a járvány csütörtökön elérte Romániát, hogy a koronavírus halálozási aránya nagyjából azonos az influenzáéval. Vagyis csak az időseknek és a legyengült szervezetű embereknek van félnivalójuk.

A vírus veszélytelenségét azzal kívánja bizonyítani, hogy beoltatná magát koronavírussal, hogy végre felébredjünk, és ne viselkedünk birkaként. Răzvan Constantinescut egyébként 16 ezren követik a Facebookon, viszonylag sűrűn posztol, és elég kemény szavakkal bírálja azokat, akik a vírus miatt maszkot viselnek, rettegnek, és önkéntes karanténba vonulnak. Az idézett posztot közel 3 ezren megosztották. 

(via Magyar Hang)

Némileg árnyaltabb véleményeket és más szempontokat itt találsz az nlc.-n a koronavírus-járvány valós veszélyeiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top