Aktuális

Sokkoló videó: eszméletlen gyerek lebegett a szálloda medencéjében

Hajszálon múlott a tragédia egy szállodai uszodában, az esetről videofelvétel is készült.

Még január 24-én, a michigani Livonia városának egyik szállodájába riasztották a rendőröket, miután egy eszméletlen kétéves kisfiút találtak a medence alján. 

A 24.hu értesülései szerint egy kilencéves lánynak tűnt fel, hogy egy mozdulatlan gyerek lebeg a vízben, ő szólt egy ismerősének, aki segítséget kért a többi fürdőzőtől. Míg valaki hívta a mentőket, az illető beugrott a vízbe, és kihúzta a gyereket. 

Hatalmas szerencsének bizonyult, hogy pont két ápolónő is volt a közelben, akik azonnal megkezdték a kisfiú újraélesztését, ami többszöri próbálkozás után járt csak sikerrel. A kisfiút ezután a mentők kórházba szállították, majd rövid kezelés után hazaengedték. Az esetet az uszoda térfigyelő kamerái rögzítették.

A helyi rendőrök a Livonia Police Department Facebook-oldalán közzétették a felvételt, hozzátéve, hogy az Egyesült Államokban az 1-4 éves gyerekeknél a vízbe fulladás a vezető halálozási ok, ami nem egészségi állapotra vezethető vissza. 

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top