Aktuális

Koronavírus: otthoni karanténban a Corvin Sétány egyik házának lakói

Megijedtek a Corvin sétány lakói, hogy elkapták a koronavírust, ezért központi karanténba akartak menni, végül otthon maradhattak.

Múlt pénteken, március 6-án a Corvin Sétányon található társasházakból több lakó jelezte a Nemzeti Népegészségügyi Központnak (NNK), hogy bizonytalanok az egészségi állapotukat illetően, ezért önkéntesen karanténba kívánnak vonulni. Ez áll legalábbis a 444.hu értesülései szerint a házban élő bérlőknek és tulajdonosoknak szóló, angol-magyar nyelvű tájékoztatóban, ami a liftben és a lakása bejárati ajtaján volt kifüggesztve.

A Corvin sétány egyik épületében a lakók otthoni karantént választottak - Képünk illusztráció, fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József

A Corvin sétány egyik épületében a lakók otthoni karantént választottak (Képünk illusztráció. Fotó: MTVA / Bizományosi: Balaton József)

A papír szerint „az NNK munkatársaival történt konzultációt követően a személyek az elzárkózást (otthoni karantént) választották az NNK felügyelete mellett a központi karanténba vonulás helyett”

Az érintett épület lépcsőházát, az emberi kéz által érintett területeket folyamatosan fertőtlenítik a dokumentum szerint.

Aktuális cikkeink a koronavírus témájában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top