Aktuális

Példaértékű: összefognak a lakók, hogy segítsenek idős szomszédaiknak a járvány idején

Hihetetlenül kedves gesztus ez a fiatal lakóktól ebben a nehéz helyzetben. Szerintünk nagyon jó ötlet. Ti csatlakoztok?

Mint tudjuk, a koronavírus-fertőzés leginkább a 60 feletti korosztályra nézve veszélyes: a 80 év feletti korosztályban a halálozási arány akár 14 százalék is lehet, míg gyermekeknél kilenc év alatt még nem volt halálos áldozata a vírusnak. Egy társasházban komolyan vették a kockázatokat a lakók, és hihetetlenül kedves gesztussal segítik meg idős szomszédjaikat.

A fiatal lakók segítenek idős szomszédaiknak a bevásárlásban a koronavírus-idején - Photo by Марьян Блан | @marjanblan on Unsplash

A fiatal lakók segítenek idős szomszédaiknak a bevásárlásban a koronavírus-idején – Photo by Марьян Блан | @marjanblan on Unsplash

„Kedves Idős szomszédok – áll a kiírásban. – Ha félnek a koronavírustól, és úgy gondolják, segíteni tudunk a bevásárlásban, elmegyünk önök helyett a boltba vagy a gyógyszertárba. Kopogjanak vagy csengessenek a … ajtón, vagy hívjanak telefonon a … számon.

Ránk számíthatnak,

Az önök szomszédjai”

A példaértékű gesztus szerintünk szabadon felhasználható. Jó látni, hogy nem veszett ki az emberség a világból.

Aktuális híreink a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top