Aktuális

Koronavírus: 3 hete élt szigorú karanténban, mégis megfertőződött

Három héten át ki sem mozdult az otthonából az észak-karolinai nő, aki az autoimmun betegsége miatt még a külön szobában élő férjével sem érintkezett, most mégis megfertőződött.

A Charlotte városában élő Rachel Brummert azért volt különösen óvatos, mert autoimmun betegsége miatt a különösen veszélyeztetett kategóriába tartozik. Legutóbb március közepén hagyta el az otthonát, hogy a patikába menjen, és azóta gyakorlatilag egyetlen szoba jelenti az életterét, szigorú karanténban élt. A bevásárlásait sem maga intézte, hanem egy nő, aki mindig a ház küszöbén hagyta az árut, tehát vele sem érintkezett. Az elővigyázatosság ellenére most mégis koronavírus-fertőzést mutattak ki nála – írja a New York Post cikkére hivatkozva a 24.hu.

Fotó: Rachel Brummert/Facebook

Fotó: Rachel Brummert/Facebook

Közben azonban kiderült, hogy a bevásárlásokat intéző nő koronavírustesztje is pozitív lett, és Rachel most arra gyanakszik, hogy akkor hibázott, amikor a küszöbön hagyott árut nem kesztyűben vette át és pakolta el, azonban nem lehet biztos abban, hogy ez történt. Jelenleg az okok találgatása helyett inkább a gyógyulására kíván koncentrálni, mert még soha életében nem érezte magát ennyire betegnek.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top