Aktuális

Gyereksírról loptak Kecskeméten, üzentek a tolvajnak az elkeseredett szülők

Egy fehér, kőangyalka-szobrot loptak el a kis Adrián sírjáról. A család felhívásban kéri a tolvajt, hogy hozza vissza a kegytárgyat.

Elloptak egy kis angyalszobrot a 12 éves Adrián sírjáról Kecskeméten, a református temetőből. A szülők elkeseredettségükben felhívást intéztek a tolvajhoz, hogy hozza vissza. Nekik nagyon sokat jelent az angyalka, amely a kisfiukat az utolsó útjára is elkísérte – számolt be a Tények. A felhívást a sírhely melletti padra tették ki a szülők.

ellopott angyalka szobor

Az ellopott angyalka-szobor, Forrás: Tények – videó

A felhívásra egyelőre azonban senki nem reagált, és a szobor nem került elő. A szülőknek nem is az anyagi veszteség fáj, hanem a kegyeletsértés. Egyelőre kivárnak, hátha visszakerül az angyalkaa sírra; még nem tettek feljelentést.

A temetőt üzemeltető céget május végén kereste meg a család, akkor tették ki a felhívást. A 12 éves Adrián Szegeden halt meg, de mivel a családi sírhely Kecskeméten volt, ezért őt is – egy hónappal ezelőtt – ide temették el.

Amennyiben a család mégis úgy dönt, hogy feljelentik az ismeretlen tolvajt, és a rendőrök elkapják, akkor – egy ügyvéd szerint – több százezer forintot is kifizettethetnek vele.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top