Aktuális

Vasalódeszkáról osztották a bizonyítványt egy budaörsi gimiben

Nincs most ennél divatosabb tárgy az országban.
vasalódeszkáról osztották a bizonyítványt

Mostanra szinte mindenki hallott már annak a makói tornatanárnak a történetéről, akit vicces videója miatt büntetett meg a tankerület. A márciusi karantén első napjaiban készített felvételen a nívódíjas tornatanár egy vasalódeszkán tanítja úszni a gyerekeket.

Az MTI szerint a tankerülettől kapott tájékoztatás alapján a videó miatt szülői bejelentés érkezett a tankerülethez. A tankerületi központ arra hivatkozott, hogy a videóban látható gyakorlat balesetveszélyes, ha azt a gyerekek utánozni akarják, és hogy a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ emiatt döntött úgy, hogy munkáltatói intézkedéssel él, értsd: elvették Vezsenyi László csoportjait, és a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexének és a NAT-nak a tanulmányozását is előírták neki.

A férfi mellett többen kiálltak, a botrány nyomán a tankerületi vezető lemondott, Vezsenyi László pedig úgy döntött, árverésre bocsátja az elhíresült vasalódeszkáját, aminél divatosabb tárgy egyszerűen nem létezik most az országban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy egy budaörsi gimnáziumban, egész pontosan az Illyés Gyula Gimnáziumban vasalódeszkáról osztották a bizonyítványt.

Manapság divatossá váló eszközt használtam a bizonyítványosztáshoz. Gratulálok a 9.c osztály tanulóinak a szép eredményekhez” – írta a Facebookra töltött képek mellé a gimnázium tanára, Tollner József, aki a gesztussal természetesen a makói testneveléstanár mellett állt ki.

Olvass még többet a vasalódeszkás tornatanár ügyéről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top