Aktuális

Gál Kristóf elárulta, miért ölelte meg Müller Cecíliát

Az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője részletesen mesélt az operatív törzs elmúlt három hónapjáról.

Miközben Müller Cecília, az országos tisztifőorvos pénteken a Mokkában beszélt az operatív törzsbeli munkájáról, Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője többek között a 777blog.hu-nak beszélt az elmúlt három hónapról. Az interjúból többek között kiderült, hogy az operatív törzs tagjai jókat szórakoztak a róluk készült mémeken, olykor még reflektáltak is azokra a tájékoztató alatt.

Gál Kristóf elárulta, a rendszeres szereplés rányomta a bélyegét a mindennapjaira; egyre több helyen fordulnak utána, ami általában véve nem zavarja, de volt már olyan eset is, mikor kifejezetten kellemetlennek érezte a megkülönböztetett figyelmet. A szóvivő beszélt arról is, ebben a három hónapos periódusban bőven akadtak nehéz pillanatai is: az operatív törzzsel végzett munka sok elfoglaltságot jelentett, így alig jutott ideje magára és a családjára.

Gál Kristóf az interjúban elárulta, bár Müller Cecíliával korábban egyáltalán nem ismerték egymást, a közös munka révén sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk. Kiderült az is, hogy az utolsó sajtótájékoztatón egyáltalán nem volt előre eldöntve, hogy a szóvivő megöleli majd Müller Cecíliát. „Ha valaki megnézi a fotót, akkor látszik is rajtunk, hogy ez egy őszinte pillanat volt. […] Spontán és azt hiszem, nagyon emberi gesztus volt ez mindkettőnk számára.”

Az operatív törzs felejthetetlen pillanatai az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top