Aktuális

17 évesen szexuális erőszak miatt ítélték el Madeleine McCann feltételezett gyilkosát

A portugál nyomozók nem kapták meg a német hatóságoktól Brückner adatait.

A Sky News-ra hivatkozva írja a HVG, hogy Christian Brücknert Németországban már kamaszon elítélték szexuális erőszakért. Megjegyzik, hogy a McCann nyomozás során az ügyet vizsgáló portugál bíróság nem nézte meg a német dokumentumokat, mert azok nem szerepeltek az adatbázisukban. Brückner így, mint pedofil bűnöző nem is került a hatóságok látókörébe, a rendőrök nem keresték, amikor a kislány eltűnése után pedofilokat hallgattak ki.

Madeleine szülei, Kate és Gerry McCann / Fotó:MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Madeleine szülei, Kate és Gerry McCann / Fotó:
MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

“Mindenki a portugál rendőrséget hibáztatja, de kérdezzék meg a német hatóságokat, hogy küldtek-e listát az összes Portugáliában élő német pedofilról” – közölte a portugál rendőrség. Brücknernek tíz évvel később is volt egy ügye Portugáliában, amikor egy játszótéren zaklatott két kislányt. Akkor egy anyuka vette észre, hogy letolta előttük a nadrágját. A szemtanúk a későbbi híradások láttán jöttek rá, hogy ki is volt ott a játszótéren.

A rendőrség akkor sem vonta felelősségre Brücknert.

McCann-akta: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top