Aktuális

Újabb részletek derültek ki a Londonban meggyilkolt magyar nő brutális gyilkosáról

Zahid Younis egy villanyszerelő miatt bukott le, vélhetően álmában ölte meg áldozatát.
Újabb részletek derültek ki a Londonban meggyilkolt magyar nő brutális gyilkosáról

Mint azt tavaly megírtuk, egy magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakás fagyasztójában.

A 34 esztendős Sz. H. magyar állampolgár volt, aki több éve élt az Egyesült Királyságban, bár bejelentett állandó lakcíme nem volt. Mellette volt egy másik áldozat is, a 38 éves, háromgyermekes Mihrican Mustafa, akinek eltűnését tavaly májusban jelentették be.

A Scotland Yard akkor elmondta, hogy Sz. H. utoljára 2016 nyarán adott hírt magáról, amikor egy magyarországi ismerősével beszélt telefonon.

A feltételezett gyilkos tárgyalása elkezdődött Londonban, erről ír a Blikk. A beszámoló szerint Zahid Younis, H. volt élettársa úgy bukott le, hogy kifizetetlen számlák miatt lekapcsolták nála az áramot. Amikor egy szerelőt kihívott, hogy visszaköttesse az áramot, folyamatosan légfrissítőzött, főleg a fagyasztó körül, ez – és a borzalmas szag – lett gyanús az illetőnek, aki értesítette a rendőrséget.

A férfi tagadja a gyilkosságot, de bűnösségére számtalan bizonyíték van, többek közt egy Whatsapp üzenet, amelyben azt írja a csoportban, hogy meg akar szabadulni egy nőtől, mert nem tudja kitenni a lakásból.

(via)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top